1349 [NO] + Kampfar [NO] + Afsky [DK] | Helitehas

Details
Date:

oktoober 8

Time:

19:00

Website:
Event Website
Venue

Helitehas

#𝐛𝐥𝐚𝐜𝐤𝐦𝐞𝐭𝐚𝐥 #𝐦𝐞𝐭𝐚𝐥𝐦𝐮𝐬𝐢𝐜 #𝐧𝐨𝐫𝐰𝐞𝐠𝐢𝐚𝐧𝐛𝐥𝐚𝐜𝐤𝐦𝐞𝐭𝐚𝐥 #𝐩𝐚𝐠𝐚𝐧𝐛𝐥𝐚𝐜𝐤

🔥 Valmistuge õhtuks täis plahvatuslikku black metalit, mil 1349, Kampfar ja Afsky astuvad 8. oktoobril lavale Tallinnas Helitehases. 🔥

🎟️ Piletid on nüüd müügil: https://fienta.com/et/1349-kampfar-afsky-helitehas

⛓ 1349: Norrast pärit 1349 toodab kõrvulukustavat põrgutuld, tuues järjepidevalt kuulajateni segu traditsioonilisest black metalist ja särtsakast kiirusest. 1997. aastal loodud bänd on kasvanud järjest metsikumaks ja oskuslikumaks, kogudes erilist tuntust oma dünaamiliste live-esinemistega. Albumitega nagu “Hellfire” ja “The Infernal Pathway” on nad säilitanud oma positsiooni black metali skeene eesotsas ja pidevalt žanri piire nihutanud. Tasub ka ära märkida, et 1349 trummar on kuulus Norra muusik Frost, kes on tuntud oma töö poolest bändis Satyricon.

📺: https://www.youtube.com/watch?v=DGd3-FOi_Ng
🎧: https://official1349.bandcamp.com/
🌐 www.legion1349.com

⛓ Kampfar: Üks ekstreemse muusika nurgakivisid Kampfar on arenenud 1994. aastal alguse saanud salapärasest underground bändist Norra black metali uue ajastu eestkõnelejateks. Pärast isiklike katsumuste ületamist ja endassesüüvimist tutvustab nende 2019. aasta album “Ofidians Manifest” bändi, kes on taassündinud uue energia ja muusikalise sügavusega. Nende muusika, mis on pungil mütoloogilist temaatikat ja võimast kirge, on toonud neile kaks Norra Grammyt – 2015. aastal albumi “Profan” ja kõige uuema 2022. aastal ilmunud albumi “Til Klovers Takt” eest.

📺: https://www.youtube.com/watch?v=ABZcb0kbfi8
🎧: https://kampfarofnorway.bandcamp.com/
🌐 www.kampfar.com

⛓ Afsky: Ole Luki sooloprojektina 2015. aastal alguse saanud Afsky ühendab sünget black metalit folgi ja doomi elementidega, edastades looduse ja emotsioonide temaatikat. Nende esinemistel jääb kõlama toores ja võimas intensiivsus, mis köidab kuulajaid. Oma viimase kauamängivaga “Om hundrede år” näitab Afsky ainulaadset vaadet elule ja pärandile, mis kaldub selgelt kõrvale black metali traditsioonilistest narratiividest.

📺: https://www.youtube.com/watch?v=VpgVNjw1DpM
🎧: https://afsky.bandcamp.com/
🌐 www.afsky.bandcamp.com

Helitehas © 2024. Kõik õigused kaitstud.